Kártya Jóslás - Telek Angéla
Jóslás
Kártya Jóslás
Jóslás menü

Telek Angéla

Kártya jóslás - Telek AngélaÜdvözlöm kedves Jóslás Iránt Érdeklődő!

Telek Angéla vagyok, kártya jóslással és számmisztikával foglalkozom immár több, mint húsz esztendeje. Ismerem a cigánykártya és a tarot kártya jóslás rejtelmeit is. Sokáig dolgoztam hivatalos szakmámban, ápolónőként, de rájöttem, hogy a fizikai síkon kívül is sokat - sőt, talán többet - tehetek az emberekért.

Gyermekkorom óta vannak megérzéseim, amelyekben sokáig én magam sem hittem, ám egy kedves idős hölgy felfedezte a jóslás képességét bennem és tanítani kezdett. Hála neki, mostanra már kiválóan ismerem a számmisztika és a kártya jóslás valamennyi fortélyát, és ezeknek, valamint megérzéseimnek köszönhetően a jóslás lett a hivatásom.

Sokan fordulnak hozzám életvezetési tanácsadásért, útmutatásért, egészségügyi problémákkal, párkapcsolati gondokkal, pályaválasztási kérdésekkel, szerelmi és általános jóslásért. Mindig örömmel segítek nekik eligazodni gondolataik, saját és mások cselekedetei, érzései között. Számos embernek tudtam segíteni serdülő gyermekeikkel kapcsolatos sorozatos gondjaik megoldásában is.

Az életben az egyik legnehezebb feladat valamely szerettünk elvesztésének feldolgozása. Ez egy olyan dolog, amit egyedül szinte lehetetlen megoldani. Ezen a téren is sokat segít a dolgok ok-okozati összefüggéseinek feltárása és megértése, az emberi kapcsolatok feltérképezése.

Segítek másoknak, hogy képesek legyenek önmagukon segíteni.

Minden bizonnyal Önnek is segítségére lehetek, amennyiben...

... rontás levételére vagy helyiségek energetikai tisztítására van szüksége, vagy élete útelágazáshoz érkezett és nem tudja megoldani a jelenlegi helyzetet, esetleg úgy érzi, nincsen kiút a problémákból, vagy szerelmi jóslásra van szüksége.

Keressen meg bizalommal!
Tekintse meg weblapomat és tájékozódjon róla, hogy miben tudok segíteni!
Mindenre van megoldás!

Elvégzett munkáimról számlát adok.

Telek Angéla jóslás

Nézze meg a Jóslás Fórumot!

Ossza meg tapasztalatait a többi látogatóval, beszélgessen kötetlenül, vagy csak tegye fel kérdéseit !

Jóslás fórum


Telefonos előjegyzés

Hívjon bizalommal :
06 20 358 54 02
(10:00-20:00 óráig hívható)


Érdekességek
  Ossza meg!

Telek Angéla a TV-ben

Jóslás reklámvideó

Telek Angéla a Juventus rádióban
Klikkeljen ide