Kártya jóslás Telek Angélával

Gyógyulás természetes úton, jóslás

Angéla jóslás cikk

Egy napsütötte tavaszi délután találkoztam Telek Angélával, aki az évezredek óta nemzedékeket, keleti bölcseket foglalkoztató és általuk kutatott területen tevékenykedik, megismeri a lélek lehetőségeit, egyénileg szab utat szerteágazó és gyorsuló életünkben. Sorselemző, médium, terapeuta.


Minden színpadiasság nélkül fogadott, nem burkolózott sejtelmességbe és varázskellékeket sem vonultatott fel. Angéla szerint olykor-olykor szükséges megállni egy pillanatra, hogy számot vessünk életünkkel, tudatosan megtervezzük további sorsunkat.

- Hogyan vezeti rá az embereket a helyes útra?

- Energiák munkálkodnak lelkünkben, melyek többféleképpen meghatározhatók. Ehhez kapcsolódik a vonzás törvénye, a nyitott és pozitív gondolkodás, melyet a világra és embertársainkra való odafigyelés, törődés hozhat mozgásba. Személyes auránk folyamatosan kimutatja aktuális lelki állapotunkat.

- Mit vesz észre, hogyan vizsgálja meg az embereket?

- Egy pillantás, beszélgetés elég nekem ahhoz, hogy a fő lelkiállapotot észrevegyem. Kiegészítésként használhatom a számmisztika adta lehetőségeket, kártyajóslás módszereit. Nem csodaként élem meg, de egy személyes találkozáskor az ember nyitott könyv előttem. Életmódjáról, munkájáról, párkapcsolatáról, családjáról és főleg lelkiállapotáról állapíthatok meg rengeteg dolgot első látásra. A kártya csak kiegészítésként szolgál.
Soha nem felejtem el hangsúlyozni, hogy mai világunkban is csak a szeretet vezérelhet minket és az a pozitív, mindent átható energia, mely a világegyetemet is irányítja. Én kapu vagyok ennek az erőnek, általam érheti el erősebb mértékben az embereket.

- Miben tud tanácsot adni?

- Mindennapi életünket megkönnyíteni segíthetek. Bárkivel előfordult már, úgy érezte élete zsákutcába került, semmi sem sikerül. Mindenkinek van saját útja, melyet végig kell járnia. Hozzám az elágazások és kereszteződések idején jönnek a legtöbben, de más esetben is.
Vagy, ha maguk is megismerkednének ezzel a szerteágazó tevékenységgel, mely az emberi lelket veszi górcső alá.

- Tanít is?

- Igen, egyéni tanfolyamokat indítok.  Kártyavetés, vonzás törvénye.
Mondanom sem kell, beszélgetésünk olyan irányba terelődött, ahol kérdezőből kérdezett lettem. Mikor ezt észrevételeztem, Angéla természetességgel jelentette ki, személyes találkozásaikor mindig kimondja, amit lát a másikban, próbálja feltárni gondolatait, hogy megmutathassa a helyes irányt, melyet követnie kell. Szinte harmadik szemként figyelt engem, de nem volt benne semmi félelmetes. Kedvessége és közvetlensége megteremtette azt a légkört, mintha már régóta ismernénk egymást.
Angéla tevékenységéről további információkat találhatnak a www.kartya-jóslás.hu oldalon, illetve érdeklődhetnek a 06-30/659-3937-es telefonszámon.

2008.05.20.  Lóczy Erzsébet

 

Nézze meg a Jóslás Fórumot!

Ossza meg tapasztalatait a többi látogatóval, beszélgessen kötetlenül, vagy csak tegye fel kérdéseit !

Jóslás fórum


Telefonos előjegyzés

Hívjon bizalommal :
06 20 358 54 02
(10:00-20:00 óráig hívható)


Érdekességek
  Ossza meg!

Telek Angéla a TV-ben

Jóslás reklámvideó

Telek Angéla a Juventus rádióban
Klikkeljen ide