Kártya jóslás - Telek Angéla

A jövő a múltban gyökerezik

Angéláról szóló cikk a Helyi Téma újságban:

Jóslás cikk a nemzeti sport oldalán

A cikk szöveges tartalma :

A jósnok elsosorban a jövot fürkészik. Telek Angéla azonban azt vallja: beszélgetéssel, a múltban gyökerezo problémák felismerésével jobb lehet az eljövendo is. Angéla nem varázsgömbbel lát a jövobe, és mentes mindenféle hivalkodástól. Vendégeivel való találkozáskor a pszichológiát helyezi elotérbe. Látogatják ot párok is, akikkel terápiás úton, közösen találják meg a megoldást. Gyógymasszor párja segítségével pedig fizikai síkon is segíteni tud az azt igényloknek.
A jósno vendégeit egy egyszeru kis lakásban fogadja, itt a III. kerületben. Nem szereti a hivalkodó környezetet. - A vendégkönyvbe is érkezett nemrég erre több dicséret is - kezdte a jósno. - A vendégek örülnek neki, hogy nem olyan környezetbe érkeznek, amit esetleg filmek alapján várnának.
Itt nincsen varázsgömb, és különleges eszközök. Nincs is rájuk szükségem. Aki lát az lát, mindenféle felhajtás nélkül is. Régebben egy egészen csúnyácska lakásban fogadtam a vendégeimet, de arra sem figyelt senki. Mivel segítettem nekik, ezért úgy érezték magukat, mintha páholyban ülnének. Errol árulkodnak a visszajelzések is.
Angéla ugyanis rendszeresen tartja a kapcsolatot vendégeivel.
- Nagyon sokakkal napi kapcsolatban vagyok, folyton tájékoztatnak, hogy állnak problémáik megoldásával. Aki hozzám jön, az nem pusztán jóslást kap, hanem egy komplett terápiát. Vannak, akik párban látogatnak hozzám. Eloször eljön a feleség, következo alkalommal elküldi a férjét, aztán együtt jönnek el.
Most például négy párnak tartok, szinte kapcsolati terápiát. Nálam ilyenkor a kártyák és a jóslás nincsenek igazán elotérben. Inkább a problémák közös keresésére fókuszálok. Segítek kikerülni az embereknek a mélypontjaikból. Igazi segíto szeretnék lenni, hogy a vendégeim jobban érezzék magukat. A párom is segítségükre van ebben. O gyógymasszor, aki gyógyító energiákkal rendelkezik. Vele együtt, a lelki problémák mellett, a fizikai síkon lévoket is meg tudjuk oldani. A jövobeni eseményekre pedig igyekszem úgy felhívni a figyelmet, hogy ami elkerülheto lenne azt elkerüljék. Persze vannak sorsszeru dolgok, amiken nem lehet változtatni.
A jósno azt is elmondta, vannak bizonyos kérdések, melyeket vendégei gyakran feltesznek neki.
- A legtöbb kérdés párkapcsolati témában hangzik el. Ez mindig is így volt, és úgy tunik nem is fog megváltozni. Ezt követi a munka és a pénzügyek kérdésköre. Ami még általában nagyon érdekli a vendégeimet, az egyéb emberi kapcsolatok alakulása. Szülokkel, testvérekkel, unokákkal kialakuló viszonyok érdeklik az látogatóimat. Azonban sosem az ezekre a kérdésekre kapott válasz a legfontosabb, hanem a beszélgetés. Az, hogy az illeto magától meglássa a megoldást, amitol aztán jobban érezheti magát, pozitívan nézhet a jövo felé.

Nézze meg a Jóslás Fórumot!

Ossza meg tapasztalatait a többi látogatóval, beszélgessen kötetlenül, vagy csak tegye fel kérdéseit !

Jóslás fórum


Telefonos előjegyzés

Hívjon bizalommal :
06 20 358 54 02
(10:00-20:00 óráig hívható)


Érdekességek
  Ossza meg!

Telek Angéla a TV-ben

Jóslás reklámvideó

Telek Angéla a Juventus rádióban
Klikkeljen ide