Kártya jóslás - Telek Angéla
Jóslás
kártyajóslás
Jóslás menü

Jóslásról

A jóslás szó sokak számára misztikus, megfoghatatlan, gyakran szemfényvesztésnek bélyegzett fogalmat jelent. Az alábbiakban a valódi jóslás lényegét, működését írom le néhány mondatban, illetve azt, hogy mire is "használható" pontosan a kártyajóslás.

  • Szeretne könnyebben eligazodni saját magán és másokon?
  • Szeretné tudni, hogyan viszonyuljon másokhoz, kiben érdemes bíznia?
  • Érdekli, hogy miért nem érzi jól magát munkahelyén?
  • Segítségre van szüksége a pályaválasztáshoz vagy üzleti döntéshez?
  • Iránymutatásra van szüksége életével kapcsolatban?

Sokakban merülnek fel ilyen és ezekhez hasonló kérdések, amelyekre egyedül nem is olyan könnyű választ találniuk. A kártyajóslás választ ad számos kérdésre.

Mi is az a kártyajóslás?

A kártyajóslás tudatalattink kivetülését használja fel.
Ezért kell a jóslás során annak elemelnie a lapot, akinek a jóslás szól - én pedig beleviszem a kártyákba saját megérzéseimet. Amikor a kártyajóslást végeztető személy kever vagy kihúz három lapot a pakliból, beleadja a lapokba saját energiáit, így azok kimutatják az aktuális helyzetet, sőt a lehetséges megoldáshoz is nyújtanak javaslatokat.
A kártyajóslás alatt mindenki igaznak érzi magában a lapok üzenetét, a kártyák senkinek sem jósolnak olyat, ami a valóságtól vagy a jósoltató személyétől elrugaszkodott lenne.

A kártyajóslás kora

A kártyajóslás ősi eredetű tudomány. Noha pontos adataink nincsenek róla, de Indiában már 500 évvel ezelőtt is alkalmaztak kifejezetten jósláshoz készített kártyákat. Európába valószínűleg a vándorcigányok hozták el az ősi indiai jóskártyákat, ezért is hívjuk az egyik legelterjedtebb, nemzetközileg ismert jóskártyát cigánykártyának.

Létezik európai eredetű jóskártya is, a Tarot kártya. Ez az európai gondolkodásmódhoz híven több lapból áll, bonyolultabb kirakási módokkal mutatja meg a problémákat és azok lehetséges megoldásait.

Sokféle jóskártya és jóslás módszer van, de az alapelv mindegyiknél ugyanaz.

A számmisztika

A számmisztika a születési dátum és a név alapján rendel számokat a jellemző személyiségjegyekhez. Ennek az ősi tudománynak az alapjai még Pithagorasz idejéből származnak, akkoriban a tudomány és az ezotéria nem állt egymástól annyira távol, mint napjainkban (habár az absztrakt fizika és matematika révén úgy tűnik, ismét közelítenek egymáshoz). Az ismert római mondás - "Nomen est omen" (a név előjel) - is erre utal.
Megfigyelték például, hogy az elsején született emberek a legalkalmasabbak a vezető szerepre, a nyolcadikai születésűek pedig remek kereskedők. Amikor asztrológus kollégával dolgoztam együtt, kiválóan látszott, hogy a számmisztikai elemzések és a horoszkópok mennyire illenek egymáshoz.

Léteznek bizonyos viselkedési minták, archetípusok, amelyek összefüggenek egymással és támpontot nyújthatnak saját magunk és mások megismeréséhez. Ezek a számmisztikai elemzésekben jól látszanak.

Kártyajóslás vagy számmisztika?

A számmisztika inkább önmagunk és mások viselkedésének mozgató rugóit, míg a kártyajóslás a már kialakult, vagy a jövőben még ránk váró élethelyzeteket mutatja meg, és egyúttal megoldási javaslatokat is ad.

Amennyiben érdekli a számmisztika és a kártyajóslás, keressen meg bizalommal!

Az élet egy színház, amelyben mi vagyunk a főszereplők. Játsszuk úgy a darabot, hogy közben boldogok legyünk!

Nézze meg a Jóslás Fórumot!

Ossza meg tapasztalatait a többi látogatóval, beszélgessen kötetlenül, vagy csak tegye fel kérdéseit !

Jóslás fórum


Telefonos előjegyzés

Hívjon bizalommal :
06 20 358 54 02
(10:00-20:00 óráig hívható)


Érdekességek
  Ossza meg!

Telek Angéla a TV-ben

Jóslás reklámvideó

Telek Angéla a Juventus rádióban
Klikkeljen ide