Kártya Jóslás - Telek Angéla
Jóslás
Kártya Jóslás
Jóslás menü

Szolgáltatásaim

A gyors navigációhoz kérem válasszon:

- Kártya jóslás
- Számmisztika
- Rontáslevétel
- Energetikai tisztítás

Kártya jóslás

Kártya jóslás személyesen

A jóslásnak évszázadok óta nagy kultusza van. Az emberek a régi korokban is jártak jóshoz / jósnőhöz, ha tanácstalan helyzetbe kerültek vagy fontos döntések előtt álltak. A jóstól reményt, iránymutatást kaptak. Ma sincs ez másképp.
Pénzorientált világunkban egyre több a probléma az élet minden területén - a családokban, a kapcsolatokban, a munkahelyeken -, s a mindennapok forgatagában az emberek nem tudják, hogyan is kezeljék a nehéz helyzeteket, miként legyenek elnézőek, amikor olyan nagy bennük a feszültség. A pénz utáni hajsza, a fennmaradásért folytatott küzdelem a szerelem rovására megy, és hamarosan kialakul egy ördögi kör. Az illető tanácstalan: mit kéne tennie és hogyan? Felborul lelki egyensúlya, eltűnik a harmónia, jelentkeznek a testi tünetek, és végül megjelenik a betegség. Az ilyen reménytelen helyzetekben tudok segíteni annak, aki hozzám fordul.

A kártya jóslás megmutatja, mire van nagyobb esélyünk

Azt vallom, hogy mindig van megoldás - s ennek felkutatásában tudok én segíteni.
A gondok feltérképezéséhez a kártya jóslást alkalmazom: cigánykártya vagy tarot kártya segítségével, valamint beleérző képességemmel a lélek mélyére nézek. Az emberek testi-, lelki- és szellemi harmóniáját segíti munkám, életvezetési tanácsadással egybekötve. Ezen kívül anyagi sikertelenség, szerelmi gondok, konfliktusok esetén és betegségek megelőzésében is segíthetek.

A kártya jóslás eredete

A kártya őshazája valószínűleg India, ahol vallási ceremóniák eszközeként használták a lapokat jóslásra - játékeszközként csupán a XVI. századtól kezdték alkalmazni.

Európában elsősorban játékeszközként jelent meg a kártya a XIV. században, az első kártyajós könyv pedig csak 1507-ben készült. A kártya jóslás európai elterjesztésében a vándor cigányoknak jelentős szerepe volt, ezért is nevezik cigánykártyának az egyik legismertebb jóskártya típust.
A mai német és francia színes játékkártyák az eredeti tarokk kártyából alakultak ki; ezeket a XVI. században már játékra és jóslásra is használtak.

A kifejezetten jóslás céljára készített kártyák először az 1600-as években jelentek meg, ezek játékra már nem voltak alkalmasak. Két fő típusok volt: egyik a tarokk kártya jósláshoz használt változata (ezt a magyar nyelvben tarotnak hívjuk), másik pedig a "képes jóskártyák feliratokkal", amit a köznyelv (minden nyelven) cigánykártyának nevez.

Számmisztika

A számmisztikai elemzés egy önmagunk megismerésére készíthető jellemzés, amely életünket jobb irányba tereli és segít a tudatos életvezetésben. Miben segíthet Önnek a számmisztika? Megkönnyíti mindennapi életét, mert segítségével tudni fogja, hogyan viszonyuljon a világhoz és mit kell tennie ahhoz, hogy ne ütközzön falakba az útján és beteljesítse földi küldetését. Megmutatja, melyik az a munkaterület, amelyiken sikeres lehet, és min kell változtatnia ahhoz, hogy megteremtse a harmóniát magában.

Az elemzés elkészítéséhez csupán a születési dátum és név szükséges, ezekből az adatokból pontosan kimutatható, hogy milyen az Ön benső énje, hogyan nyilvánul meg szűkebb környezete felé, (család, barátok) illetve tágabb környezete hogyan látja Önt. Azt is megtudhatjuk általa, milyen tulajdonságokat kell elsajátítaniuk és melyeket kell csökkenteniük az egyensúly megteremtéséhez.

" Ha benned rend van, akkor körülötted is "

A számmisztika annak megjóslására is alkalmas, hogy megmutassa, miként fog kijönni a környezetében élőkkel, partnerével - és segítsen az egymáshoz való alkalmazkodásban, hogy életük harmonikusabb legyen. Segít a döntésekben - autó, cég, város, lakás...

Személyre szabott jóslás is készíthető belőle a jelenlegi életszakaszokra: Valamennyi életszakasznak más és más feladatai vannak egy ember életében, és ezek ez a születésnapok számának függvényében alakulnak, mindenkinél egyedileg.
De az elkövetkezendő évekre, hónapokra, vagy akár napokra is szólhat a jóslás: Megmutatja, mire alkalmas az Ön személyes éve és hónapja, mit nem érdemes tenni bizonyos számok rezgése alatt.

Rontáslevétel

Aki hisz az áldásban, az tudja, hogy ellenkezője, az átok is létezik. Ez a psziché tudatos kivetülése, hatását nehéz bizonyítani vagy cáfolni. Az átok kimondható vagy leírható, sőt át is adható bármilyen személynek vagy tárgynak.
A középkorban nők ezreit égették meg boszorkányság vádjával; azzal, hogy haragosukra átkot küldtek. Az átok, vagy másik nevén rontás a szegények, elnyomottak egyik legriasztóbb fegyvere volt: ezzel fegyelmezték a rosszakat, ezzel magyarázták a természeti katasztrófákat, baleseteket és betegségeket, furcsa történéseket.

A kimondott szó hatalmában - legyen az jó vagy rossz - régóta hisznek az emberek világszerte. Az átok elmondható halkan, de néha akár csak elsuttogni is elég. Ha elég erős akarat áll mögötte, még a néma átoknak is lehet hatása.
A rontás azonnal hatni kezd az "áldozat" tudatalattijára és tudatára, s bármit tesz, a dolgai valahogy nem sikerülnek. Minden rosszabbra fordul, ő pedig egyre inkább kétségbe esik. Nem érti, mi lehet a baj, pedig az ok saját lelkében keresendő. Hamarosan mindenkiben ellenséget sejt, az idegei lassan felmondják a szolgálatot, szervezete legyengül, megbetegszik.

Miért és hogyan működik?

A rákbetegek közül az hal meg előbb, azt gyűri le a kór, aki nem veszi fel a harcot a betegséggel, nem reménykedik, nem bízik a gyógyulásban. Aki remél, az meggyógyul - sokszor még akkor is, ha az orvosok már régen lemondtak róla.
Az átok szellemi cselekvés, amely rosszakaraton, gonosz szándékon alapul. Aki átkozódik, rosszat kíván a másiknak - s ha az átok hat, az annak a jele, hogy az illető sok negatív energiával rendelkezik. Ám a negatív energia vonzza a rosszat, nemcsak az elátkozottra, hanem az átok kimondójára is: "Kard által vész, ki kardot ragad."

A kártya jóslás felfedi, ki akarhat rosszat nekünk.

Az átok nem csak konkrét személyhez vagy tettekhez kapcsolódhat, gyakran előfordul, hogy senki sem tudja már, mikor, ki, miért és kinek mondta évekkel korábban, mégis működik. Tipikusan ilyenek az elátkozott épületek és egyéb helyszínek, valamint a tárgyak. Az ilyen eseteknél válik áldozattá, aki - mit sem sejtve - kapcsolatba került az elátkozott tárggyal vagy hellyel. A kártya jóslás felfedi, ha ilyesmivel állunk kapcsolatban.
Lehetséges, hogy a tárgy eredeti tulajdonosa nem szándékosan átkozta el az adott dolgot, csupán annyi szenvedése, kínja kötődött hozzá, hogy az feltöltötte negatív energiával.

Napjainkban mindenki könnyedén szórja az átkokat, bele sem gondol, mit kíván haragjában: "Dögölj meg!" "Fordulj föl!" - hangzik már a kisgyerek szájából is a szitok. Aligha van tisztában vele, hogy ezzel az emberiség legősibb rituáléinak egyikét eleveníti fel. Bár általában senki nem gondolja komolyan, de ezek a szófordulatként alkalmazott "átokcsökevények" mégis igen kártékonyak, hisz negatív energiát teremtünk általuk, ami előbb-utóbb visszaszállnak ránk.

Az átok azokon fog elsődlegesen, akikben erős a pesszimista szemlélet, illetve akiknek aurája könnyen sebezhető, gyenge, illetve. Aki eleve negatív energiákkal van feltöltődve (harag, becsvágy, irigység, bosszúvágy), az magához vonzza az újabb negatív energiákat, amelyek összeadódnak és az illető ellen hatnak.
Az erős aura, a pozitív energiák (szeretet, pozitív gondolkodás) olyanok, akár egy védőpajzs: a rossz lepattan róla. Ha nap, mint nap tudatosan is építjük saját magunk (családunk, otthonunk) köré ezt a pozitív védőburkot, akkor nem fog tudni áthatolni rajta a negatív energia, nem fog rajta fogni az átok. A kártya jóslás megmutatja, ha oda kell erre figyelnünk.

Az eltávozott lelkek az átkokhoz hasonlóan ugyanígy megtapadhatnak az aurán, illetve rosszabb esetben a testben. Ennek is megvannak a tünetei: rendkívüli fáradtság, rossz gondolatok és érzések, új szokások kialakulása, stb.

A fent leírtak mindenképp vizsgálatot és kezelést igényelnek!

Aki a leírtakat tapasztalja magán vagy rokonain, ismerősein, az mindenképp a jóslás segítségére szorul. A kártya jóslás segítségével meg tudom szüntetni ezeket a hatásokat, pozitív energiával feltölteni a hozzám fordulót, valamint hasznos tanácsokkal ellátni a jövőre nézve, hogy hogyan előzheti meg ezeket.

Energetikai tisztítás

Ez a témakör kapcsolódik a rontáslevételhez, de az energetikai tisztítás a helyiségekre vonatkozik.

Ha egy épületben káros energiák vannak jelen (otthon, iroda vagy bármilyen egyéb helyiség, ahol az ember tartózkodik) huzamosabb ideig, akkor teljesen megváltozik az atmoszféra. Ennek oka lehet:

- El van átkozva a helyiség: Ha sok a napi szintű vita, konfliktus, elviselhetetlen a légkör, az mind-mind negatív energiát szül, s magával hozza a többi problémát: megromlik a családi élet, anyagi sikertelenség, párkapcsolati hanyatlás következik be, gondok jelentkeznek a gyermeknevelésben... Ami a mindennapokban eddig működött, hirtelen megromlik, gyötrelmes lesz elviselni. Természetesen nem minden esetben van szó átokról, de mindenképp célszerű egy szakértői vizsgálat. A kártya jóslás révén kiderülnek a rejtett okok.

- Eltávozott lelkek szállják meg a helyiséget: Ha valamilyen paranormális jelenség lép fel (tárgyak elmozdulása, leesése, esetleg személyek ellen irányuló támadások), akkor azonnali helyszíni vizsgálat javasolt! Amennyiben a vizsgálat alatt érzékelem ezeket az erőket, médiumi képességemmel el tudom vezetni az eltávozott lelkeket onnan és megtisztítani a helyiségeket, feltölteni pozitív energiákkal, valamint instrukciókat nyújtok az ilyen esetek megelőzésére.

Talizmánkészítés

A talizmánoknak is nagy múltja van: ezek azok a tárgyak, amelyeket mágikus energiával ruháznak fel, hogy megóvja viselőjét a bajtól.
Talizmánokat készítek azok számára, akiknek folyamatos védelemre van szükségük. Pl: félelem, idegesség, szorongás, sikertelenség, önbizalomhiány, valamilyen betegségből való felgyógyulás segítése, és még számos lehetőséget fel tudnék sorolni. Mindenkinek megvan a maga baja, amire segítség, gyógyír lehet egy mágikus energiával feltöltött tárgy.

Várom szeretettel, akinek erre van szüksége!

Reinkarnációs utaztatás

Számtalan embert érdekel, hogy mi volt vagy mi lesz az élete folyamán. Ennek megválaszolásában segít a reinkarnációs utazás, ami szintén egyfajta jóslás. Az utaztatás mély meditatív állapotban zajlik - az emberek többsége aránylag könnyen tud relaxálni, ha vezetik őket, és általában emlékeznek az utazásra is. Az utaztatás mozgatója gyakran csak a kíváncsiság, néha viszont a lelkünk mélyére ülepedett szennyeket oldja fel, ezáltal terápiás lényeget öltve.
Aki elég bátor és lelkileg érett hozzá, hogy a meditáció alatt átélt eseményeket befogadja, vagy szeretne megszabadulni mindazoktól a dolgoktól, amelyek régóta kínozzák, lehetősége van rá!

Betegségek, függőségek kezelése meditatív állapotban

Tanfolyamok

Kártya jóslás tanfolyam

A tanfolyamon elsajátíthatja a kártya jóslás művészetét, az emberekkel való törődés misztériumát. Erre természetesen nem mindenki alkalmas, de amennyiben Önben él az ilyen jellegű vágy, egy előzetes megbeszélést követően felvételt nyerhet a tanfolyamra, amelyen megtanulhatja a cigánykártya, tarot kártya, Lenormand, valamint az angyalkártya használatát.

Vonzás törvénye tanfolyam, tudatosság fejlesztés

A vonzás törvénye a világegyetem egyik legnagyobb törvénye!

Aki megtanulja alkalmazni, az elérheti mindazt, amire vágyik, és élete bármely területén jelentős fordulatokat hozhat. Mindenki maga teremti meg saját valóságát, akár jó, akár rossz irányban, és végül azt kapja, amit magából elindított - legyen az egy gondolat, szó, cselekvés.

A sors adott, viszont szabad akaratot kaptunk! Éljünk vele a lehető legjobb módon!
Sajátítsa el Ön is a pozitív teremtést! (Ettől senki nem válik Istenné, de segíteni tud a saját és mások életén.)
Gyakorolja a tudatos életvezetést!

Meditációk vezetése akár egyéni, akár csoportos formában

A meditatív ellazulás, mint tudjuk, igen fontos a test-lélek-szellem harmonizálásához. A vezetett meditáción más és más eseményekbe élheti bele magát minden résztvevő, amik segítik lelki fejlődését, harmonikus testi működését.
A folyamatos meditáció révén megteremtődik bennünk az egyensúly, ami elengedhetetlen a boldog mindennapokhoz!

Szín-aroma therápia, öngyógyítás-gyógyítás.

Alkalmas mindenkinek, aki nem akar minden kisebb problémával orvoshoz fordulni. Itt megtanulhatja az alapokat, a színek, illatok gyógyhatásairól, és a meditációs technikák elsajátításáról, így képes lesz önmagát és másokat is kezelni. Elsajátítják a helyiségek energetikai tisztítását, és a test-szellem-lélek harmónizálását.

Önismeretfejlesztő tréning

A tanfolyamot elvégzők megválaszolnak fontos kérdéseket önmaguknak, amely a felismerés által gyógyulást hoz. Felszínre hozza a "szőnyeg alá söpört "élményeket melyek feldolgozásra kerülnek. Ebből adódóan régóta húzódó lelki problémák megoldását nyújtja. Ezáltal betegségek megszűnését vonja maga után, és életük harmóniába kerül.

Számmisztika

Ezáltal pénzkereseti lehetőség nyílik , kényelmesen, otthon végezhető munka formájában. A tanuló képes elsajátítani egy ember nevének, születési dátumának elemzését, melyből a következőket tudhatja meg: A számmisztika önmagad megismerésére készített elemzés, mely jobb irányba tereli életed, segít a tudatos életvezetés fejlesztésében. Megkönnyíti a mindennapi életedet, mert tudni fogod, hogy hogyan viszonyulj a világhoz és mit kell tenned, hogy ne ütközz falakba az utadon és beteljesítsd Földi küldetésed. Melyik az a munkaterület ahol sikeres lehetsz, min kell változtatnod, hogy megteremtsd magadban a harmóniát. milyen a benső éned, hogyan nyilvánulsz meg szűkebb környezeted felé, /család, barátok / a tágabb környezeted hogyan lát téged és milyen tulajdonságokat kell elsajátítanod illetve melyekből kell csökkentened az egyensúly megteremtéséhez.. " Ha benned rend van, akkor körülötted is ˝

Kártyatanfolyam

Ezáltal pénzkereseti lehetőség nyílik , kényelmesen, otthon végezhető munka formájában. Nem utolsó sorban, embereknek tudsz segítséget nyújtani problémáiban. Ezen a tanfolyamon elsajátítod az alapokat ahhoz, hogy bárkin /magadon is/ segíteni tudj, ha döntéshelyzetben vagy, problémák, kérdések gyötörnek. Az alaptanfolyamban benne van- általános élethelyzet kirakás, párkapcsolati, pénzügyek, egészség elemzése. Itt nem csak kártyát olvasni tanulsz, hanem sorsot elemezni, így a hozzád fordulókat tanáccsal is el tudod látni.

Tudatos teremtés

Ha tudatos teremtővé szeretnél válni, és kihasználni teremtőképességed jó irányban, akkor itt a helyed! Változtasd olyanná az életed , amilyennek szeretnéd! Sok minden rajtad múlik, tégy rendet a fejedben, engedd el a félelmeidet, és tanítsd meg rá a körülötted élő gyerekeket is ! Gyakorlati útmutatással tarkítva!

Nézze meg a Jóslás Fórumot!

Ossza meg tapasztalatait a többi látogatóval, beszélgessen kötetlenül, vagy csak tegye fel kérdéseit !

Jóslás fórum


Telefonos előjegyzés

Hívjon bizalommal :
06 20 358 54 02
(10:00-20:00 óráig hívható)


Érdekességek
  Ossza meg!

Telek Angéla a TV-ben

Jóslás reklámvideó

Telek Angéla a Juventus rádióban
Klikkeljen ide